Hemtjänst Stockholm

Splendida AB erbjuder hemtjänst i Stockholm med fokus på trygghet och kontinuitet. Med oss behöver du inte träffa ny personal varje dag. 


Skärmavbild 2014-04-09 kl. 09.24.37.png

Splendida tar emot dig som har rätt till hemtjänst i Stockholm utifrån biståndsbeslut, som anlitar oss som privatperson, eller som vårdar en närstående i hemmet och har rätt till avlösning. Vi är godkända att bedriva hemtjänst i Stockholm av Stockholms stad och kan erbjuda våra tjänster i Stockholms innerstad och söder om söder för närvarande, men på sikt även i andra delar av Storstockholm och ute i landet.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss!

Vi vet att det viktigaste för våra kunder är att man ska kunna lita på oss. Vi lovar inte en massa saker som vi inte kan hålla, men vi håller det vi lovar. Vår ambition är kontinuitet. Vi lovar att du ska kunna känna dig trygg. Vi lovar att du ska kunna få tag på oss, när som helst. Dessa löften håller vi. Välkommen till en annorlunda hemtjänst i Stockholm!

De är med stor glädje och stolthet vi gärna delar med oss brukarundersökningen. Ta själv del av den här: Brukarundersökning 

Hemtjänst i Stockholm - kontinuitet

Vi tror stenhårt på kontinuitet och att det är nyckeln till en lyckad hemtjänst. Du ska inte behöva se nya ansikten varje dag, utan vi garanterar att göra vårt yttersta för att du ska kunna bygga upp en relation med din kontaktperson och känna dig trygg med att det är den personen du får träffa måndag till fredag.

Sigge1.jpg

Din delaktighet i hemtjänsten

Du är delaktig när vi tillsammans bestämmer hur vi ska utföra tjänsten. Så långt det är möjligt vill vi möta dina önskemål. Det kan till exempel innebära att du vill ha städning en viss tid på dagen, att du vill få en viss sorts mat lagad eller att du gillar en viss sorts aktiviteter. Då fixar vi det.

Alltid tillgängliga

Vi vet också att det är av yttersta vikt att man ska kunna få tag på oss. Därför finns vi alltid tillgängliga på direktnummer. Inga telefontider, ingen växel.

Vår personal

Våra kontaktpersoner är alla utbildade undersköterskor och vi ställer höga krav på att personalen arbetar i enlighet med våra riktlinjer och att de är engagerade i verksamheten. Det innebär att du inte bara ska kunna lita på din kontaktperson, du ska också kunna trivas tillsammans med henne eller honom. Är det något som inte stämmer går det givetvis bra att byta kontaktperson.

Hemlagad mat

Vi vet att sådana små saker som att få maten lagad hemma kan göra den stora skillnaden när det kommer till matlust. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att få hemlagad mat. Att du får välja vad du ska äta, kanske hjälper till att förbereda och får känna en välbekant doft – det är mycket mer än mat som bara ska mätta, det är ett nöje. 

Hemtjänst i Stockholm - allt inom Splendida

När du anlitar oss ska du vara trygg med att det är vi som hjälper dig, även på kvällar och nätter. Vi har vår egen kvälls- och nattpatrull, och om du behöver använda ditt trygghetslarm är det vi som svarar.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder tilläggstjänster efter dina önskemål. Vill du till exempel gå ut på promenader ofta, gå och handla kläder tillsammans eller att vi handlar eller städar lite oftare, så fixar vi det.


När du blir kund hos oss:

Vid ett första möte tar vi reda på vad det är du önskar av oss. Om du redan har fått en biståndsbedömning följer vi den och lägger upp det, så långt möjligt, så som du vill ha det. Därefter ser vi till att du får en kontaktperson som du trivs med. Du ska kunna lita på att du alltid får hjälp av din kontaktperson när denna finns i tjänst. Det innebär att du får träffa samma person måndag till fredag. 

Välkommen till Splendida – vi kan erbjuda kunnig, trygg och personlig hemtjänst i Stockholm

 

 


Adress: Splendida AB, Box 4238 102 65 Stockholm - E-post: info@splendida.se